AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. 

Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

Lieve Vrienden en belangstellenden, 

                                                                                                                                          

Emma Rhebergen | viool, Anna Litvinenko | cello en Fem Devos | piano vormen samen het Nederlands Amerikaans Belgisch CHEKHOV TRIO. Geïnspireerd door en daarom vernoemd naar de Russische schrijver Anton Tsjechov.
Het trio verrast ons met 2 verschillende uitvoeringen op donderdag 1 oktober. Om 12 uur spelen de musici een pianotrio van Ernest Chausson en om 13.15 uur een pianotrio van Maurice Ravel. Op beide concerten daarnaast een kort driedelig trio van Frank Martin. Je zou haast twee keer boeken…..(de ‘plaatsingscommissie’ let heel goed op!)

Op zaterdag 3 oktober voor het eerst bij ons het Frans viool-pianoduo DUO SOROR.
Camille Joubert (viool) vormt met haar zus Oriane Joubert (piano) het DUO SOROR.250 jaar geleden werd Ludwig van Beethoven geboren. Daarom spelen Camille en Oriane van Beethoven twee prachtige piano-viool sonates ter gelegenheid van zijn verjaardag.

Eerstvolgende lunchconcerten .........


 

 

 

 

RESERVERING

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

Sponsoren.


Disclaimer


De Stichting Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de programmering aan te brengen. Deze wijzigingen bieden nimmer het recht op enige restitutie of vergoeding.


Aan de vermelde prijzen en/of speciale acties kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het aanmaken en/of in gebruik nemen van een account draagt de Stichting geen verantwoordelijkheid over de werking en uitwerking daarvan.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Indien u echter van mening bent dat informatie ten onrechte wel of niet wordt getoond neem dan contact op met onze webmaster.

Deze website is eigendom van de Stichting Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch,welke naam  is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch onder nummer 17190964.

Via Contact ziet u hoe en waar u ons kunt bereiken.

Heeft u nog vragen ... aarzel niet om ons te benaderen.