Lieve Vrienden,

Wij beleven met elkaar een crisis als haast nooit tevoren. En hoe jammer dat we dan juist in deze periode niet even met elkaar kunnen praten, elkaar kunnen begroeten en samen muziek kunnen luisteren. Want dat werkt vertroostend en biedt een hart onder de riem.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hebben daarom de lunchconcerten tenminste tot 28 april moeten annuleren. U zult echter ook begrepen hebben uit hetgeen Mark Rutte zei dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat ook in de meimaand er geen concerten zijn.

Wij wensen u en degenen die u lief zijn een goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar.

Wij hopen u zo gauw het kan weer te kunnen ontmoeten én houdt goede moed.

AanmeldingNieuwsbrief

Aanvang lunchconcerten:
12.30 uur


Podium Azijnfabriek

Bethaniestr 4
s-Hertogenbosch.

Entree € 10,=

Vrienden van de Stichting hebben gratis toegang tot alle lunchconcerten

Kaartverkoop voorafgaande aan de lunchconcerten aan de kassa van Podium Azijnfabriek.

Reserveren voor de lunch-concerten is niet mogelijk.

Wilt u vriend worden? Klik hier voor informatie!


De concertagenda

 

Voor nadere informatie over de afzonderlijke concerten verwijzen wij u naar de betreffende maand-agenda's. Deze kunt u raadplegen via het menu aan de linkerzijde van deze webpagina. Klik op de maand van uw keuze.

Ieder jaar biedt de Stichting Vrienden Kamermuziek circa 75 lunchconcerten die zich kenmerken door een 
grote diversiteit, van renaissance tot aan repertoire van hedendaagse componisten. Het accent van de programmering ligt op klassieke muziek.


Naast de lunchconcerten (die iedere donderdag en zaterdag worden gegeven) worden regelmatig concerten georganiseerd in de serie "Concerten op locatie". Deze concerten worden uitgevoerd op interessante locaties zoals: de hal van het Stadhuis aan de Markt en het Jeroen Bosch Art Center.

Daarnaast ondersteunt de Stichting Vrienden Kamermuziek het Jeroen Bosch Ziekenhuis bij de organisatie van maandelijkse uitvoeringen in de kapel van het nieuwe ziekenhuis. Deze concerten worden iedere 3de zondag van de maand georganiseerd.


Ook organiseert de Stichting eens in de 2 jaar Festival Kamerklanken. Dit Festival speelt zich af in meerdere huiskamers van historische panden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het eerst volgende Festival wordt gehouden in september 2018. Wij houden u op de hoogte!