Mededeling

AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

 

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

 

Op naar de honderd

Lieve Vrienden

U weet het al. Concertzalen, dus ook de Azijnfabriek, mogen vanaf 1 juli een onbeperkt aantal bezoekers ontvangen, maar de ‘anderhalve meter afstand bewaren’ blijft vooralsnog gehandhaafd. Voor de Azijnfabriek betekent het dat we meer bezoekers mogen gaan ontvangen dan de maximaal dertig van 1 juni. Een beetje afhankelijk van de reserveringen van enkelingen en partners wordt dat vanaf nu zo rond de veertig, vijfenveertig.

We handhaven daarom de formule van twee concerten van 45 minuten en als het dan zoals tot nu toe steeds vol zit komen we toch een aardig eind richting honderd. Meldt u dus aan voor ´op naar de honderd´.

RESERVERING (Voorlopig is reserveren alleen nog mogelijk voor de Vrienden)

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

De reserveringsknop vindt u op www.kamermuziekshertogenbosch.nl bij ieder voor reservering opengesteld concert. Ook in de zgn. weekberichten over de concerten wordt een reserveringslink geplaatst.

 


Eerstvolgende lunchconcerten .........

Voor een overzicht van alle lunchconcerten seizoen 2019-2020

klik hier op "naar de lunchconcerten"


Sponsoren.


De Concertagenda

Voor nadere informatie over de afzonderlijke concerten verwijzen wij u naar de betreffende maand-agenda's. Deze kunt u raadplegen via het menu aan de linkerzijde van deze webpagina. Klik op de maand van uw keuze.

Ieder jaar biedt de Stichting Vrienden Kamermuziek circa 75 lunchconcerten die zich kenmerken door een grote diversiteit, van renaissance tot aan repertoire van hedendaagse componisten. Het accent van de programmering ligt op klassieke muziek.


Naast de lunchconcerten (die iedere donderdag en zaterdag worden gegeven) worden regelmatig concerten georganiseerd in de serie "Concerten op locatie". Deze concerten worden uitgevoerd op interessante locaties zoals: de hal van het Stadhuis aan de Markt en het Jeroen Bosch Art Center.

Daarnaast ondersteunt de Stichting Vrienden Kamermuziek het Jeroen Bosch Ziekenhuis bij de organisatie van maandelijkse uitvoeringen in de kapel van het nieuwe ziekenhuis. Deze concerten worden iedere 3de zondag van de maand georganiseerd.


Ook organiseert de Stichting eens in de 2 jaar Festival Kamerklanken. Dit Festival speelt zich af in meerdere huiskamers van historische panden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het eerst volgende Festival wordt gehouden in september 2018. Wij houden u op de hoogte!