Mededeling

AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

 

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

 

Op naar de honderd

Lieve Vrienden

U weet het al. Concertzalen, dus ook de Azijnfabriek, mogen vanaf 1 juli een onbeperkt aantal bezoekers ontvangen, maar de ‘anderhalve meter afstand bewaren’ blijft vooralsnog gehandhaafd. Voor de Azijnfabriek betekent het dat we meer bezoekers mogen gaan ontvangen dan de maximaal dertig van 1 juni. Een beetje afhankelijk van de reserveringen van enkelingen en partners wordt dat vanaf nu zo rond de veertig, vijfenveertig.

We handhaven daarom de formule van twee concerten van 45 minuten en als het dan zoals tot nu toe steeds vol zit komen we toch een aardig eind richting honderd. Meldt u dus aan voor ´op naar de honderd´.

RESERVERING (Voorlopig is reserveren alleen nog mogelijk voor de Vrienden)

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

De reserveringsknop vindt u op www.kamermuziekshertogenbosch.nl bij ieder voor reservering opengesteld concert. Ook in de zgn. weekberichten over de concerten wordt een reserveringslink geplaatst.

 


Eerstvolgende lunchconcerten .........

Voor een overzicht van alle lunchconcerten seizoen 2019-2020

klik hier op "naar de lunchconcerten"


Sponsoren.

Donderdag 11 april 2013 jacobs lisa en ksenia kouzmenko   i button
 

 

Lisa Jacobs viool
Ksenia Kouzmenko piano
 

Op pas 17-jarige leeftijd maakte Lisa Jacobs haar succesvolle debuut met het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Riccardo Chailly en speelde sindsdien meerdere malen in alle grote concertzalen van Nederland en verder over de hele wereld, zowel in kamermuziekverband als soliste met veel orkesten, waarbij zij steevast door zowel het publiek als de pers juichend werd ontvangen. Lisa won verscheidene eerste prijzen op (inter)nationale concoursen, ontving talloze beurzen in Nederland, Italië en Frankrijk en was meerdere malen te beluisteren op de nationale en internationale televisie en radio.

Kesenia Kouzmenko (Wit-Rusland) werd geboren als dochter van een pianistenechtpaar. Als 7-jarige werd ze aangenomen op het Nationaal Muziekcollege te Minsk, op haar 18de cum laude afgestudeerd. Ze vervolgde haar pianostudie aan de Nationale Muziekacademie, waar ze, eveneens cum laude, haar master haalde als concertpianist en docent, in pianobegeleiding en kamermuziek. In 1995 kwam ze met een internationale studiebeurs naar Nederland voor studie bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ontving in 1997 en 1998 een beurs van de Yoeri Egorov Foundation.


In dit lunchconcert mooie Romantiek met Schumann, Brahms en Ysaÿe.