Lieve Vrienden,

Wij beleven met elkaar een crisis als haast nooit tevoren. En hoe jammer dat we dan juist in deze periode niet even met elkaar kunnen praten, elkaar kunnen begroeten en samen muziek kunnen luisteren. Want dat werkt vertroostend en biedt een hart onder de riem.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hebben daarom de lunchconcerten tenminste tot 28 april moeten annuleren. U zult echter ook begrepen hebben uit hetgeen Mark Rutte zei dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat ook in de meimaand er geen concerten zijn.

Wij wensen u en degenen die u lief zijn een goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar.

Wij hopen u zo gauw het kan weer te kunnen ontmoeten én houdt goede moed.


Disclaimer

De Stichting Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de programmering aan te brengen. Deze wijzigingen bieden nimmer het recht op enige restitutie of vergoeding.


Aan de vermelde prijzen en/of speciale acties kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het aanmaken en/of in gebruik nemen van een account draagt de Stichting geen verantwoordelijkheid over de werking en uitwerking daarvan.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Indien u echter van mening bent dat informatie ten onrechte wel of niet wordt getoond neem dan contact op met onze webmaster.

Deze website is eigendom van de Stichting Vrienden Kamermuziek 's-Hertogenbosch,welke naam  is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch onder nummer 17190964.

Via Contact ziet u hoe en waar u ons kunt bereiken.

Heeft u nog vragen ... aarzel niet om ons te benaderen.