"Festival Kamerklanken 2018"
op zondag 23 september

Op zondag 23 september 2018 gaat Festival Kamerklanken weer van start. Dit jaar hebben we de formule iets aangepast. In samenwerking met Kring Vrienden Van 's-Hertogenbosch heeft het Festival dit jaar een extra cultuurhistorisch tintje gekregen.Natuurlijk zijn het de concerten die de dominante plaats innemen: het traditionele openings-concert in de ochtend en een veelheid aan korte intieme concertjes 's-middags op mooie locaties in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het wordt weer een sfeervol muzikaal feestje. 

Het openingsconcert

Ook dit jaar is dus het openingsconcert in de hal van ons mooie stadhuis aan de Markt ofwel anders gezegd"....in de gezamelijke huiskamer van alle Bossche Burgers...".  Het aantal plaatsen in het Stadhuis is beperkt dus indien u daar naar toe wilt, zult u tijdig uw kaarten moeten kopen. De verkoop van kaarten openingsconcert geschiedt vanaf heden via de balies van de Kring Vrienden  op de Parade 12, of Bolwerk St. Janssingel 25. U kunt de kaarten ook kopen via hun website https://dagjedenbosch.com/. Voor nadere informatie over het openingsconcert  klik hier.

De middagconcerten

's-Middags is er een grote diversiteit aan concerten. Op 12 locaties, monumentale panden met historische achtergrond, staan de deuren gastvrij open om u te ontvangen. 

Voorgaande jaren heeft ons geleerd dat bijna iedereen gebruik maakt van een passe-partout om op die manier optimaal de middag in te vullen. Dit jaar doen we dat ook, echter dit jaar doen we dat iets anders dan voorgaande jaren.  Een twee-tal wijzigingen brengen wij hier onder uw aandacht:

- dit jaar kiest u voor één van de 4 arrangementen. klik hier voor nadere informatie over de 4 arrangementen waaruit u een keus kunt maken. Ieder arrangement bevat een 3-tal concerten. Voor ieder arrangement zijn 90 plaatsen beschikbaar.


- die 90 bezoekers per arrangement worden ingedeeld in 3 groepen die door een Stadsgids van de Kring Vrienden Van 's-Hertogenbosch van de ene naar de volgende concertlokatie worden begeleid. U krijgt ruimschoots voor 23 september bericht  in welke groep u bent ingedeeld en dus op welke startlocatie u uw stadsgids ontmoet! Door de dag heen en op de lokaties wordt bezoeker door hem geïnformeerd over cultuur-historische wetenswaardigheden.  Door de medewerking van de Stadsgidsen krijgt de middag dan ook een extra cultuurhistorische dimensie.  

  
De passe-partout arrangementen

Er zijn dit festival dus geen losse kaartjes voor één enkel concert    beschikbaar.  U kiest voor een van de 4 arrangementen en bezoekt dus de daarbij behorende 3 middagconcertjes. klik hier voor nadere informatie over de 4 arrangementen waaruit u een keus kunt maken. De verkoop van Passe-Partouts a € 20,= geschiedt vanaf heden via de balies bij de Kring Vrienden  op de Parade 12, of Bolwerk Sintjanssingel 25.  U kunt de passe-partouts ook kopen on-line via hun website https://dagjedenbosch.com/.  

op 23 september 2018 .............

LOGOFK2018COMB

dank aan onze sponsoren .......