"Festival Kamerklanken"


Eens in de 2 jaren organiseert de Stichting Vrienden Kamermuziek het Festival Kamerklanken. In het centrum van 's-Hertogenbosch stellen een groot aantal families hun huiskamer beschikbaar voor mooie concertuitvoeringen, huiskamers in monumentale panden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Prachtige, korte concerten, in een intieme entourage. Een heel bijzondere ervaring!

Dit festival heeft in de loop der jaren dan ook een uiterst klankvolle reputatie opgebouwd hetgeen
 tot uitdrukking komt in de bezoekersaantallen; muziekliefhebbers die niet alleen uit de regio doch uit het hele land naar 's-Hertogenbosch komen om deze muzikale happening mee te maken.

Het Festival begint met een speciaal openingsconcert in de hal van het Stadhuis op de Markt, ofwel vrij vertaald:  ..... "in de gezamelijke huiskamer van alle bossche burgers".

Ook in 2016 hebben we een succesvol Festival achter de rug hetgeen ons aanspoort om op korte termijn wederom te beginnen met de organisatie van het volgende Festival in 2018.

Voor een terugblik naar het Festival Kamerklanken 2016 klikt U op het desbetreffende "menuutje" aan de linkerzijde van deze webpagina.

Een foto-impressie van het Festival 2016 kunt u zien op de site van de fotograaf Gerard Monté door HIER op te klikken 

De beschermheer van het Festival en het Comité van Aanbeveling vermelden wij hieronder en wij danken hen dat zij hun naam aan dit Festival willen verbinden.

 

Beschermheer

Mr. Dr. A.G.J.M. Rombouts, burgemeester van ’s-Hertogenbosch


Comité van aanbeveling

Drs. J.L.M. Baartmans-van den Boogaart | oud-gedeputeerde Cultuur Provincie Noord-Brabant


R.J. van de Mortel | procurator van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap | burgemeester gemeente Vught

T. Nelissen | oud-voorzitter Kamer van Koophandel

Prof. ir. W. Dik | voorzitter Nationaal Muziekinstrumenten Fonds | oud-ceo KPN

M. Versteeg | zakelijk leider Opera Zuid

KK 2016 logo klein