"Festival Kamerklanken"


Eens in de 2 jaren organiseert de Stichting Vrienden Kamermuziek het Festival Kamerklanken. In het centrum van 's-Hertogenbosch stellen een groot aantal families hun huiskamer beschikbaar voor mooie concertuitvoeringen, huiskamers in monumentale panden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Prachtige, korte concerten, in een intieme entourage. Een heel bijzondere ervaring!

Dit festival heeft in de loop der jaren dan ook een uiterst klankvolle reputatie opgebouwd hetgeen
 tot uitdrukking komt in de bezoekersaantallen; muziekliefhebbers die niet alleen uit de regio doch uit het hele land naar 's-Hertogenbosch komen om deze muzikale happening mee te maken.

Het Festival begint met een speciaal openingsconcert in de hal van het Stadhuis op de Markt, ofwel vrij vertaald:  ..... "in de gezamelijke huiskamer van alle bossche burgers".

Ook in 2016 hebben we een succesvol Festival achter de rug hetgeen ons aanspoort om op korte termijn wederom te beginnen met de organisatie van het volgende Festival in 2018.

Voor een terugblik naar het Festival Kamerklanken 2016 klikt U op het desbetreffende "menuutje" aan de linkerzijde van deze webpagina.

De foto-impressie van het Festival 2016 is gemaakt door de fotograaf Gerard Monté.   Klik hier voor de foto-gallery.

De beschermheer danken wij dat hij zijn naam aan dit Festival heeft verbonden.

 

Beschermheer

Mr. Dr. A.G.J.M. Rombouts, voormalig burgemeester van ’s-Hertogenbosch

KK 2016 logo klein

 

 

Met dank aan onze sponsoren