dank aan onze sponsoren .......

Lieve Vrienden,

Wij beleven met elkaar een crisis als haast nooit tevoren. En hoe jammer dat we dan juist in deze periode niet even met elkaar kunnen praten, elkaar kunnen begroeten en samen muziek kunnen luisteren. Want dat werkt vertroostend en biedt een hart onder de riem.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hebben daarom de lunchconcerten tenminste tot 28 april moeten annuleren. U zult echter ook begrepen hebben uit hetgeen Mark Rutte zei dat we er ernstig rekening mee moeten houden dat ook in de meimaand er geen concerten zijn.

Wij wensen u en degenen die u lief zijn een goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar.

Wij hopen u zo gauw het kan weer te kunnen ontmoeten én houdt goede moed.

AanmeldingNieuwsbrief


De lunchconcert Cadeaubon


Cadeaubon3Ongetwijfeld doen zich ook in het nieuwe seizoen gelegenheden voor om te "geven" bij verjaardagen, jubliea of ..... zo maar eens om iemand te verrassen.


Geef in plaats van het bekende bloemetje of de fles wijn eens een lunchconcert cadeau.  

Orgineel en .... wellicht maakt u daardoor ook een nieuwe vriend!

De ontvanger van uw lunchconcert-cadeaubon maakt zelf de keus welk lunchconcert hij/zij wilt bezoeken. En uiteraard zit daar dan ook een broodje met koffie bij.

De lunchconcert-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa van Podium Azijnfabriek voorafgaande aan alle lunchconcerten.

De lunchconcert-cadeaubon kost € 12,50  

Desgewenst kunt u ook even per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de Lunchconcert-cadeaubon bestellen.