AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. 

Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

GEZICHTEN <-> NAMEN

Een onverwachte bijvangst van de verplichte registratie van uw reserveringen in het nu bijna afgelopen seizoen is dat veel gezichten een naam hebben gekregen en evenzovele namen een gezicht. Wij vonden dat een fijne bijvangst. We weten nu nog beter wie onze Vrienden zijn.

Wij vonden het ook heel prettig te ervaren dat u allemaal (!) steeds zo blij was als u bij een concert aanwezig kon zijn. U liet het ons echt merken. De teleurstelling als u eens uitgeloot was (daar merkten wij eigenlijk nooit iets van, maar konden het ons zeker voorstellen) bleek bij een volgend concert alweer omgezet in “ja, maar nu zijn we er toch weer bij”.
Dit maakte ons werk voor u fijn om te doen, wij genoten van het resultaat. Daar willen wij u allemaal heel erg voor bedanken.

Zaterdag 17-7-2021


 

 

 

 

RESERVERING

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Let op: Reserveren kan tot 11 uur daags voor het betreffende concert!  Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

Sponsoren.

Nieuwsbrief april 2012, Introductie nieuwe website

Op 1 april 2012 is de nieuwe website in gebruik genomen. De afgelopen maanden is een werkgroepje hiermee bezig geweest. De vormgeving is in een nieuw jasje gestoken en er is veel aandacht gegeven aan het handhaven van een optimale gebruiksvriendellijkheid. De concertagenda's zijn inzichtelijk gerubriceerd en u heeft de mogelijkheid de afzonderlijke concerten te printen of als 'tip' door te sturen naar uw vrienden en kennissen.

In de komende maanden zullen nog enige onderwerpen worden toegevoegd zoals de details van ons Festival Kamerklanken dat op zondag 16 september 2012 zal plaats vinden.  

Mocht u suggesties of opmerkingen hebben aarzel dan niet om ons daarover te informeren. U kunt ons bereiken via de contactpagina of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Wij willen graag de leden van het werkgroepje bedanken voor hun inspanningen. Het resultaat mag er wezen.

Annemieke Laghuwitz                    vormgeving
Maarte van Logten technische expertise
René Bokslag content en webmaster        
Ruud van Rijn content en support