AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. 

Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

DE LAATSTE ZOMERCONCERTEN EN KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Lieve Vrienden,

Onbedoeld, maar wel prettig dat er even geen zomerconcerten waren. Vaak verkwikkend samen te kunnen luisteren naar de enthousiaste musici; dat verkwikkende konden we deze week wel vergeten. Het bestuur hoopt dat u het hoofd thuis koel hebt kunnen houden.
Het lijkt erop dat de temperaturen aangenamer worden met af en toe een verfrissende bui. Dan is het weer goed toeven in de Azijnfabriek. We hebben nog drie zomerconcerten en dan begint op 5 september het nieuwe seizoen. Dezer dagen vindt u het nieuwe jaarprogramma in de brievenbus tegelijkertijd met het verzoek onze Vriendschap te continueren.

Eerstvolgende lunchconcerten .........


 

 

 

 

RESERVERING

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

Sponsoren.

Nieuwsbrief april 2012, Introductie nieuwe website

Op 1 april 2012 is de nieuwe website in gebruik genomen. De afgelopen maanden is een werkgroepje hiermee bezig geweest. De vormgeving is in een nieuw jasje gestoken en er is veel aandacht gegeven aan het handhaven van een optimale gebruiksvriendellijkheid. De concertagenda's zijn inzichtelijk gerubriceerd en u heeft de mogelijkheid de afzonderlijke concerten te printen of als 'tip' door te sturen naar uw vrienden en kennissen.

In de komende maanden zullen nog enige onderwerpen worden toegevoegd zoals de details van ons Festival Kamerklanken dat op zondag 16 september 2012 zal plaats vinden.  

Mocht u suggesties of opmerkingen hebben aarzel dan niet om ons daarover te informeren. U kunt ons bereiken via de contactpagina of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Wij willen graag de leden van het werkgroepje bedanken voor hun inspanningen. Het resultaat mag er wezen.

Annemieke Laghuwitz                    vormgeving
Maarte van Logten technische expertise
René Bokslag content en webmaster        
Ruud van Rijn content en support