Mededeling

AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

 

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

 

Op naar de honderd

Lieve Vrienden

U weet het al. Concertzalen, dus ook de Azijnfabriek, mogen vanaf 1 juli een onbeperkt aantal bezoekers ontvangen, maar de ‘anderhalve meter afstand bewaren’ blijft vooralsnog gehandhaafd. Voor de Azijnfabriek betekent het dat we meer bezoekers mogen gaan ontvangen dan de maximaal dertig van 1 juni. Een beetje afhankelijk van de reserveringen van enkelingen en partners wordt dat vanaf nu zo rond de veertig, vijfenveertig.

We handhaven daarom de formule van twee concerten van 45 minuten en als het dan zoals tot nu toe steeds vol zit komen we toch een aardig eind richting honderd. Meldt u dus aan voor ´op naar de honderd´.

RESERVERING (Voorlopig is reserveren alleen nog mogelijk voor de Vrienden)

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

De reserveringsknop vindt u op www.kamermuziekshertogenbosch.nl bij ieder voor reservering opengesteld concert. Ook in de zgn. weekberichten over de concerten wordt een reserveringslink geplaatst.

 


Eerstvolgende lunchconcerten .........

Voor een overzicht van alle lunchconcerten seizoen 2019-2020

klik hier op "naar de lunchconcerten"


Sponsoren.

Nieuwsflash 19 mei 2015

Slotconcert NMF-concertmarathon
op zondag 7 juni 2015, 15.00 uur,
in het Stadhuis aan de Grote Markt.

NMFFullColourPMSEen heuse marathon van 43 kamermuziekconcerten door musici van het NMF. In deze concerten klinkt cultureel erfgoed (de muziekinstrumenten) in cultureel erfgoed (op historische en bijzondere architectonische locaties van Erfgoedvereniging Heemschut in heel Nederland). Zowel Heemschut als het NMF zetten zich in voor het behoud van cultureel erfgoed). 


Het weekend vindt plaats van vrijdagavond 5 juni tot en met zondagmiddag 7 juni. De concerten duren ca. een uur zonder pauze. Ook is er gelegenheid (over het algemeen) om de locatie te bezichtigen en om meer over beide organisaties te weten te komen.

Het slotconcert van deze manifestatie vindt plaatsin het Stadhuis aan de Grote Markt te 's-Hertogenbosch.

De overige concerten in de provincie Brabant vinden plaats in:

            -   Museum De Weeghreyse, Rijsbergen

            -   De Lambertus Kerk, Raamsdonk

            -   Boerderijlandgoed Hazemeiren, Klein Zundert

 

Voor kaartverkoop zie

www.weekendvanhetnmf.nl

De concerten duren 1 uur/zonder pauze. Kopje koffie/thee worden aangeboden.

Voor meer informatie over het NMF zie www.muziekinstrumentenfonds.nl

Voor meer informatie over Heemschut zie www.heemschut.nl

Om een goede indruk van het NMF Weekend van 2013 te krijgen, zie de korte film op Youtube ‘Weekend van het NMF’ http://youtu.be/TLGrkblmCFI

Voor een exemplaar van de poster van deze manifestatie klik hier