AanmeldingNieuwsbrief

 

VLEUGELACTIE

De crowdfunding voor een nieuwe vleugel is afgesloten. Er is € 20.900,00 binnengekomen. Van de Provincie ontvingen we daarnaast € 6000,00 en van het Prins Bernard Fonds € 4000,00. 

Een paar particuliere sponsors hebben € 8000,00 toegezegd. Een paar fondsen gaan nog beslissen over de aanvraag. Door de opgelegde beperkingen wegens het coronavirus was daar nog geen gelegenheid voor.

Het bestuur heeft een commissie samengesteld van Vrienden en niet-Vrienden om haar te adviseren over de aanschaf van de vleugel.

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

DE LAATSTE ZOMERCONCERTEN EN KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Lieve Vrienden,

Onbedoeld, maar wel prettig dat er even geen zomerconcerten waren. Vaak verkwikkend samen te kunnen luisteren naar de enthousiaste musici; dat verkwikkende konden we deze week wel vergeten. Het bestuur hoopt dat u het hoofd thuis koel hebt kunnen houden.
Het lijkt erop dat de temperaturen aangenamer worden met af en toe een verfrissende bui. Dan is het weer goed toeven in de Azijnfabriek. We hebben nog drie zomerconcerten en dan begint op 5 september het nieuwe seizoen. Dezer dagen vindt u het nieuwe jaarprogramma in de brievenbus tegelijkertijd met het verzoek onze Vriendschap te continueren.

Eerstvolgende lunchconcerten .........


 

 

 

 

RESERVERING

Reservering blijft nodig om de beperkt beschikbare plaatsen per concert eerlijk te kunnen blijven verdelen over partners en singles .

Per concertdag worden twee korte concerten van 45 minuten zonder pauze gegeven. Het eerste concert begint om 12.00 uur, het tweede om 13.15 uur. Een concert is slechts bij te wonen na reservering en ontvangen bevestiging van plaatsing. Uiterlijk de avond vóór het concert wordt deze bevestiging van plaatsing gestuurd.

Sponsoren.

Nieuwsflash 29 september 2016

"Wisseling van de wacht"

1 ruud bokelohTijdens het lunchconcert van vandaag heeft onze voorzitter Ruud Bokeloh de voorzittershamer officieel overgedragen aan Theo Van Boekel.  Deze wisseling van de wacht was reeds eerder aangekondigd, maar nu is het dan zover.

Na een 8 jaar bezielende en inspirerende leiding zal Ruud Bokeloh op de achtergrond beschikbaar blijven voor wervende activiteiten zoals sponsoring. Ruud, veel dank voor alle energie die je de afgelopen jaren hebt gegeven aan de Stichting Vrienden kamermuziek 's-Hertogenbosch. 

 

 

Pasfoto Theo van BoekelTheo Van Boekel is vorig jaar toegetreden tot het bestuur en zal met verve en elan de leiding over nemen en samen met de overige bestuursleden en de vrijwilligers het schip op goede koers laten varen.

De afgelopen jaren heeft de Stichting zich mogen verheugen in een behoorlijke toename van het aantal "vrienden".  Een groei die refecteerde een grote bezoekersaantallen. Dus Theo, het wordt de uitdaging deze ontwikkeling de komende jaren voort te zetten!  Veel succes!