Sponsoren.

 
20200527 
GééN MONDKAPJES OF OORDOPJES

geeft het bestuur u bij een bezoek aan de met ingang van 4 juni hervatte serie lunchconcerten.

Het bestuur heeft samen met de Azijnfabriek wél maatregelen genomen binnen de toegestane mogelijkheden en gelet op onze gezondheid om de lunchconcerten weer mogelijk te maken. Het bestuur hoopt dat u dat ook zo zult ervaren. Laat uw mening gerust weten. Waar wenselijk en mogelijk passen we dan aan.
 
  • Er is binnen de huidige afspraken ruimte voor 30 bezoekers. Daarom kunnen voorlopig alleen Vrienden Kamermuziek ‘s-Hertogenbosch het lunchconcert bijwonen. Reservering per concert is noodzakelijk en kan alleen via www.kamermuziekshertogenbosch.nl  Op de website staat een toelichting en het reserveringsformulier.
 
  • Het lunchconcert wordt twee keer uitgevoerd, van 12:00 tot 12:45 en van 13:15 tot 14:00, zonder pauze.
 
  • Om een en ander in goede banen te leiden en onnodig oponthoud te voorkomen wordt u niet eerder verwacht dan 15 minuten voor aanvang. Bezoekers van het tweede concert hebben toegang tot de zaal wanneer deze weer leeg en gereinigd beschikbaar is.
 
  • U wordt ontvangen door aanwezige bestuursleden, zij controleren uw reservering en kunnen u vragen of uw gezondheidstoestand een bezoek aan het concert rechtvaardigt. Zij begeleiden u naar uw plaats en daar zullen de eventueel gewenste consumpties worden geserveerd om oponthoud bij de bar en geloop in de zaal te vermijden. Het is uit oogpunt van hygiëne ook fijn is het handig als u gepast betaalt. Tevens een vriendelijk verzoek zelf verpakkingen van consumpties in de afvalbakken bij de uitgang te deponeren.
 
  • Het programma van het concert verschijnt alleen op de website, er zijn om hygiënische redenen geen dagprogramma’s; de musici zullen waar nodig een korte toelichting geven. Helaas is de koop van cd’s nu niet mogelijk.
 
  • Zoals u voor uzelf inmiddels gewend bent, worden ook in de Azijnfabriek hygiëneregels in acht genomen: respecteer elkaars ruimte, volg looproutes en aanwijzingen van leden van het bestuur of de familie Rijnaarts. We gebruiken de garderobe in de gang niet, u wordt verzocht uw jas bij u te houden. Tafels, stoelen en andere contactpunten worden door het personeel van de Azijnfabriek voor en na ieder concert gereinigd. Desinfectiemiddelen staan voor iedereen beschikbaar. Vriendelijk verzoek het gebruik van het toilet zo veel mogelijk te beperken.