..

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

Lieve Vrienden en belangstellenden,

Komende donderdag 24 september speelt het FLORESTAN ENSEMBLE in onze lunchconcertserie. Het is een internationaal pianokwintet dat in 2017 werd opgericht aan het Utrechts Conservatorium. U hoort eerst een trio voor viool, altviool en piano van Rebecca Clarke.

Het voltallige ensemble speelt daarna van Dmitri Sjostakovitsj zijn pianokwintet in g-klein.

Op zaterdag 26 september verwelkomen we het MirAnDa Trio: Mirjam, Anna en Dasha.
Het MirAnDa trio brengt een heel gevarieerd programma met melancholieke en uitbundige werken van Debussy, Saint-Saëns, Ravel en Dvořák.
Uit de pers: ‘Ze zijn briljant, origineel, soms heerlijk modern en dan weer aantrekkelijk klassiek’. Hun formule is een afwisseling van fascinerende muziek in trio, duo en solo repertoire. De hartstochtelijke zangstem, de sprankelende fluit en de sprookjesachtige harp bieden een veelzijdig spectrum van warme klankkleuren. Ze hebben opgetreden in bijna alle concertzalen van naam, waaronder natuurlijk de AZIJNFABRIEK. Meerdere keren waren ze hier al te gast. Zij zijn vaak te horen in muziekprogramma’s voor radio en tv. De concerten die ze in Moskou en Minsk gaven werden voor radio en tv opgenomen. Ze ontvingen laaiend enthousiaste recensies

Eerstvolgende lunchconcerten .........