..

  Stichting Vrienden Kamermuziek

's-Hertogenbosch

            23 piano

MONDKAPJE IN DE PRULLENBAK, MAAR HOE ZIT HET MET 1,5 METER?

Een ding is duidelijk na de persconferentie van gisterenavond: het mondkapje hoeft vanaf volgende week zaterdag niet meer op als u het lunchconcert bezoekt. Maar hoe het nu werkelijk zit met de 1,5 meter afstand bewaren is voor ons nog de vraag. De informatie van de overheid is ‘voor ons tenminste’ voor meerdere uitleg vatbaar. Daarom handhaven we ook komende zaterdag in elk geval nog de 1,5 meter, dus moet u in elk geval ook nog voor dat concert reserveren.
U hoort van ons zodra een en ander klip en klaar is en wat de consequenties dan zijn.

Komende donderdag 24 juni twee prachtige pianotrio’s, Haydn en Shostakovitsj. De trio worden uitgevoerd door het TRIO 258. TRIO 258 wordt gevormd door pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en cellist Leonard Besseling, drie bevlogen musici met een rijke kamermuziekhistorie in binnen- en buitenland. Het pianotrio ontstond in 2015 in een sfeervolle repetitieruimte aan de Keizersgracht 258, Amsterdam. Op datzelfde adres, enkele verdiepingen lager, werd tevens de cello van Leonard gebouwd door vioolbouwer Matthieu Besseling, zijn vader.

Op zaterdag 26 juni komen de Franse fluitiste Julie Moulin, de Wit-Russische fluitiste Dasha Beltiukova en de eveneens uit Wit-Rusland afkomstige pianist Vital Stahievitch.  Zij hebben een feestelijk programma "Fluitfestijn" met werken van Ravel, Roussel en Geraedts samengesteld.

We zien weer uit naar uw komst!

zaterdag 19 juni 2021

Eerstvolgende lunchconcerten .........