..

Nieuwsbrief februari 2013 (2) :  Even voorstellen, Paul de Backer stelt zich voor, nieuw bestuurslid. 

5 Paul de Backer Ik ben Paul de Backer. Getrouwd met Ank en we hebben drie kinderen. Als kind heb ik in de Bethaniestraat gewoond, recht tegenover de BAM wat destijds het Provinciaal Genootschap was.  Als ik tegenwoordig deze straat in loop vind ik nog steeds “mijn” knikkergaatjes in de stoeptegels. Op mijn achtste ben ik verhuisd naar Vught waar ik vijftig jaar gewoond en ook gewerkt heb.

Na 25 jaar ondernemerschap heb ik mijn bedrijf verkocht en ben daarna een jaar of zeven actief geweest als mentor bij de Stichting Ondernemers Klankbord. In 2012 ben ik met deze advieswerkzaamheden gestopt en had dus wat tijd over. Een eerder contact met de Stichting Vrienden Kamermuziek. resulteerde in een hernieuwde kennismaking en al gauw zat ik met handen en voeten vast aan de PR zaken van Ruud van Rijn, die ik geleidelijk zal gaan overnemen.

Ik ben geen echte kenner van klassieke muziek, maar mag er graag naar luisteren. Hetzelfde heb ik met wijn: geen kenner, maar heb zo mijn voorkeur en kan er erg van genieten. 

Naast mijn vrijwilligerswerk ben ik een liefhebber van de zeilsport, speel saxofoon in de Big Band “Los Zand” en fiets met mijn vrouw redelijk lange afstanden. We wonen al weer 10 jaar in Oisterwijk en we hebben er sinds drie jaar een B&B.

Ik hoop door mijn inzet voor de Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch een bijdrage te leveren die mede zal resulteren in steeds weer uitstekende lunchconcerten met een goede naamsbekendheid.


Vriendelijke groet,

Paul de Backer
Lid van het bestuur
Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch

 

=0=