..

Nieuwsbrief juni 2014,
(voor een download versie, klik hier)

 

VIER MET ONS DIT JAAR DE 10de  VERSIE VAN FESTIVAL KAMERKLANKEN

logo kamerklankenHet is dit jaar twintig jaar geleden dat Muziekfestival Kamerklanken haar entree maakte in de huiskamers van de Bossche binnenstad. Om het jaar wordt Kamerklanken georganiseerd door de Stichting Vrienden Kamermuziek ’s-Hertogenbosch. Dit jaar is dat voor de tiende keer. Het wordt feest en dat willen wij vieren met iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt. Het duurt nog even, maar op zondag 28 september wordt u uitgenodigd bij eigenaren van historische panden om te komen luisteren naar de warme klanken van cello, de virtuoze piano, of muziek van Bach op accordeon, saxofoon in een bijzondere setting. Of toch liever een klarinetconcert? Het kan allemaal. 

Op 15 adressen in de Bossche binnenstad gaat de voordeur voor u open en wordt u gastvrij ontvangen. Deze kans laat u niet voorbijgaan. Op deze middag kunt u 3 concerten bezoeken en even helemaal wegdromen of u laten vangen door een spannend ritme. Dit jaar zijn er 6 nieuwe locaties, prachtige panden in de historische binnenstad. Via onze website, deze nieuwsbrief en Facebook geven wij een overzicht van alle locaties en de musici. 

Dit zijn de tot nu toe geselecteerde adressen:

Verwersstraat 81, Nieuwstraat 26, St Josephstraat 7, Postelstraat 64, Peperstraat 15, St Josephstraat 1, Choorstraat 16, Oude Dieze 6, Triniteitstraat 2, Choorstraat 1, Postelstraat 49, Verwersstraat 85 en Oude Dieze  21.

Deze musici komen (weer) graag naar 's-Hertogenbosch om u te verrassen. 

Bart Rodyns en Lode Leire, Seldom Sene, Berlage Saxofoon Kwartet, Céleste Zewald en Matangi Strijkkwartet, Daria van Bercken, Martijn Willers en Joris van den Berg, Ramon Lormans en Vincent Houdijk, Fresco Trio, Nieuw Amsterdams Klarinetkwartet, Bernadete Astari, Tijmen Wehlberg, Giardino Musicale, Klaartje van Veldhoven en Bert van de Brink, Quatre Bouches, Jacobien Rozemond, Brandt Attema Johan van der Linden, Peter Prommel.


KamerklanklogoVier10

Bovenstaande is belangrijke informatie over de middagconcerten, maar we openen al in de ochtend. Om 11 uur begint met een kort welkomstwoord van burgemeester Rombouts de viering van het 10de festival Kamerklanken. De monumentale hal van het Stadhuis aan de Markt is het podium voor klarinettist Céleste Zewald en het Matangi Strijkkwartet.

Entreekaarten voor het openingsconcert en een passepartout voor de middagconcerten kunt aanschaffen via www.kamerklanken.nl of via de voorverkoopadressen.

U bent verzekerd van een onvergetelijke dag!

Vier 10, 20 jaar Muziekfestival Kamerklanken