Sponsoren.

  Donderdag 1 augustus 2019 Programmabutton 

 

 

 

anita jongerman
ZOMERCONCERT in de Azijnfabriek:

FORLANE KWARTET

Anita Jongerman viool
Arco van Zon hobo
Magrita Rondeel cello
Rani Kumar altviool

 

Arco van Zon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een zomerconcert. Een bijzonder kwartet met een bijzonder programma: werk van Johann Christian Bach, Mozart, Hennesy, Elgar en Arnold Malcolm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Magrita Rondeel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 rani kumar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Zaterdag 15 juni 2019   Programmabutton   Khaldei

In de serie : Pianotrio


Trio Khaldei


Barbara Baltussen  piano 
Pieter Jansen  viool 
Francis Mourey  cello 


Het laatste lunchconcert van het seizoen. Het is feest. Te gast het onvolprezen Trio Khaldei, die hier haar verjaardag komt vieren met een verrassingsprogramma. Na de pauze Sjostakovitsj, maar vóór de pauze een programma dat het publiek zelf kan samenstellen uit het rijke repertoire.

 


Donderdag 13 juni 2019   Programmabutton  Bloomer trio 

In de serie : Pianotrio 


"Bloomer" Klavier Trio


 

 Maaike Aarts
 viool
 Wijnand Hulst
 cello
 Lauretta Bloomer
 piano

Onder inspirerende leiding van de grotendeels in Londen wonende Lauretta Bloomer speelt het trio van Fanny Hensel-Mendelssohn Klaviertrio in d klein op. 11 en van Franz Schubert zijn klaviertrio in Es groot op.100


Zaterdag 8 juni 2019   Programmabutton   logo diapositief
Pinksterzaterdag

Vandaag geen lunchconcert


FrankBridgePianokwartetDonderdag 6 juni 2019   Programmabutton   

In de serie : PianokwartettenFrank Bridge Pianokwartet
 

Jacob Plooy  viool
Örzse Adam  altviool
Florien Hamer  cello
Hans van Beelen
 pianoHet internationale Frank Bridge Pianokwartet brengt pianokwartetten uit heel diverse stijlperiodes, van de Weense klassieken tot 20ste-eeuwse werken. Het kwartet is vernoemd naar Frank Bridge, wiens werk Fantasy Piece een van de eerste stukken was die het kwartet speelde.Dasha Vital JulieZaterdag 1 juni 2019   Programmabutton   

In de serie : Klassiek


Dasha Beltiukova  dwarsfluit
Julie Moulin  dwarsfluit
Vital  Stahievitch  piano


Dasha Beltiukova
(dwarsfluit) werd in 1980 geboren in Minsk in een muzikale familie. In 1987 begint zij met piccolo- en dwarsfluitlessen bij de professor Nina Avramenko aan het Muziek College te Minsk. In 1990 maakte Dasha haar debuut met een kamerorkest in het philharmonisch concertgebouw te Minsk. In 1995 won Dasha de tweede prijs met het internationaal muziek concours van Jonge Muziekanten in Rusland. Zij heeft deelgenomen aan verschillende internationale muziekwedstrijden en masterclasses (ook bij Jaques Zoon), en volgde verschillende opleidingen in Wit-Rusland en daarbuiten. Dasha heeft vele malen gespeeld met kamer- en symfonieorkesten in Wit-Rusland. Sinds Januari 2000 was zij student aan het Conservatorium van Amsterdam, o.l.v. professor Harrie Starreveld. In 2003 Dasha heeft paar concerten en een masterclass-presentation in Zhengzhou University (China) gegeven. Sinds het begin van haar studietijd in Nederland treedt Dasha regelmatig op met muzikanten als Bernd Brackman, Ksenia Kouzmenko, Anna Azernikova, Ksenia Beltiukova en Mirjam Rietberg. In mei 2004 heeft Dasha haar Masteropleiding Cum Laude afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2006 is Dasha te zien en te horen in Nederland op Radio, TV en in grote concertzalen (o.a. Concertgebouw van Amsterdam) met haar MirAnDa Trio (fluit, zang en harp).

Fluitiste Julie Moulin (dwarsfluit) werd in 1986 in Clermont-Ferrand geboren, waar zij studeerde bij Cyril Coutier, Corinne Sagnol en Hervé Hotier. Na een jaar lessen met Vincent Lucas in Parijs, vervolgde ze haar studie aan het Conservatoire National Supérieur in Lyon bij Philippe Bernold, Julien Beaudiment en Gilles Cottin (van 2006 tot 2010).In 2010 werd Julie Moulin geselecteerd voor de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest. Al na twee maanden werd ze aangenomen als tweede fluitiste en altfluitiste bij het orkest.

Vital Stahievitch (piano) werd in 1980 Minsk, Wit-Rusland, geboren. Hij studeerde aan Nationale Muziekcollege (1999) en Rijksmuziekacademie van Wit-Rusland (2004) met Zoja Katsjarskaja af. Later is hij aan Conservatorium van Amsterdam (2007, MMus, cum laude, met Hеkon Austbш) en Universiteit van Amsterdam (2009, MA, met Naum Grubert) afgestudeerd. Vital won prijzen op internationale en nationale concoursen in Minsk, Vilnius, Amsterdam, Antwerpen, Taranto, Marianske Lazne en Utrecht. Hij speelde in meest Europese landen, maar ook in VS, Mexico en Japan. Vital heeft een breed en gevarieerd repertoire. Hij speelt graag Mozart, Chopin, Schubert, Schumann, Brahms, Prokofiev en Rachmaninov. Vital speelt ook graag stukken van Wit-Russische componisten van verschillende eeuwen. Sinds 2012 werk Vital Stahievitch als corepetitor aan het Conservatorium van Amsterdam.